3bier.nl

fantastische show one after 909 26 09 2015 in Vianen

one after 909ONE AFTER 909: A SPLENDID TIME IS GUARANTEED FOR ALL!!

One After 909 is een Beatles-tribute band uit het midden des lands, die sinds 2007 actief is in binnen- en buitenland. In theaters, op festivals, in de kroeg en op feesten: a splendid time is guaranteed for all! Hoogtepunten uit de carriére van de band zijn de theateroptredens samen met de blazerssectie Abbey Road en toetsenist, maar vooral de twee series optredens in Liverpool tijdens de International Beatles Week van 2011 en 2013.

 

Na het succesvolle optreden van vorig seizoen zal de band ook dit seizoen weer een optreden verzorgen met de zeskoppige blazerssectie en toetsenist.

 

Met de keuze uit een repertoire van intussen 85 songs (wordt nog uitgebreid!) van de Fab Four kan deze enthousiaste band diverse soorten optredens verzorgen: van rustige luisterliedjes (Blackbird) tot hardrock-spektakel (Helter Skelter). En dat in diverse pakken, waaronder handgemaakte grijze, kraagloze en natuurlijk de Sgt. Pepper-uitmonstering!

(einde officieel bericht)

Deze jongens zijn geweldig en gegarandeerd een fantastische show komt bij dat de kaartjes weinig kosten en ook nog eens niet duur zijn. Wat hebben ze allemaal? mooie pakken, 6 blazers en natuurlijk ook een fantastisch repertoire en natuurlijk zin om een feestje te bouwen. Klik hier om kaartjes te bestellen of hier om naar de website van one after 909. Wij hebben ze natuurlijk al geboekt voor het 3bier.nl festival (wordt aangewerkt wordt leuk) dus wil je een leuke avond dan is het klikken en bestellen

 

Geef een reactie