3bier.nl

oneafter909 in Vianen

oneafter909-2

Vanavond naar een concert van de Beatles tribute ban oneafter909 uit IJsselstein geweest. Wat een geweldige show!

De IJsselsteinse band timmert al jaren aan de weg. Eind 2006 is deze groep ontstaan uit een project van enkele muziekvrienden, die eens een 15-tal nummers van The Beatles instudeerden en daarmee optraden in IJsselstein en omgeving. Dat beviel zo goed dat besloten werd om hier bij enkele gelegenheden mee door te gaan. Van lieverlee werd dit project steeds serieuzer, zodat een echte band werd opgericht: One After. Dit is de titel van een liedje dat John Lennon en Paul McCartney eind vijftiger jaren schreven.

Een leuke en vooral stijlvaste show, hoewel ik zelf geen enorme Beatles fan ben een genot om te beleven. Veel mensen in de zaal gesproken waarvan een aantal echte fans waren die zelfs mee geweest waren naar Liverpool en Hamburg!

oneafter909-1

De fantastische outfits maken het natuurlijk helemaal af. De zaal ging helemaal los, Er waren zitplaatsen waar de mensen die graag zittend wilden genieten hier de gelegenheid voor hadden. En er was natuurlijk de gelegenheid om staand van een drankje te genieten en te swingen.

Geef een reactie