3bier.nl

Mega Gadget Sunday

 

boksbeugel beker

 

 

Het is weer Mega Gadget Sunday! we hebben de allerleukste gadgets voor je op een rij gezet we beginnen natuurlijk met de koffiebeker met boksbeugel als handvat, maak een statement op kantoor en laat zien dat jij de alpha male bent. Veel meer gadgets en korting (tijdelijk 10% extra korting als je via de 3bier.nl website komt) na de break

De up yours umbrella een handige opvouwbare paraplu met in uitgeklapte toestand een subtiele middelvinger zeker weten dat je bekijks trekt. Verder met de altijd geweldige “das Horn”  bier of wijn drinken als een man en ook nog eens handig schoon te houden ;-). Nu compleet met handige halsband en standaard voor op de open haard of gewoon voor op de bar. inhoud ruim 700ml dus je hoeft ook nog eens minder te lopen ik zeg win win! Of een compleet bierbrouwpakket om zelf bier te brouwen of wijn. Een supergave 3d lamp, sugar cube skulls, je eigen suikerspin machine, een airzooka, soduku toiletpapier, de briljant equalizer cap. en dan ook nog eens (tijdelijk)  dikke korting speciaal voor 3bier.nl bezoekers klik op de afbeelding hieronder om die korting te pakken

korting

 

 

Geef een reactie