3bier.nl

3bier.nl festival 2018: gelukkig hebben we de foto’s nog

Het zit er weer op het 3bier.nl festival 2018. Wederom een fantastische opkomst, bekende maar ook veel nieuwe gezichten. Eén band die we kennen en 2 geheel nieuwe acts voor het festival.

De aftrap werd gedaan door Dj Flip, daarna The Wrong Meeting ,een leuke jonge band uit Utrecht, die cover- en eigen werk speelt.  Na The Wrong meeting de Dijk cover band Het Dok ,compleet met blazers, een super optreden van ruim anderhalf uur. Hierna DJ Flip tijdens de opbouw voor de crazy Jam band die zoals altijd een spetterend optreden hebben gegeven met een fantastisch gastoptreden van Ad Korver (de grootste rocker van Utrecht).

Uiteraard weer op de locatie van Highlands IJsselstein, een fantastische plek, iedereen bedankt voor de inzet. Alle (bar)opbrengsten van het festival komen ten gunste van Highlands om dit  unieke initiatief in IJsselstein te ondersteunen.

Binnenkort starten we met de planning voor het festival 2019, misschien zien we je daar dan (weer)!

Geef een reactie