3bier.nl

Agenda 3bier.nl festival 08 04 2017

zaal open 19.00
DjFlip 19.00 20.00
Sgoet 20.00 21.00
Dj Flip 21.00 21.15
Jan van Woudenberg 21.15 22.15
Crazy Jam band 22.15 sluit

Al op zeer jonge leeftijd was Jan (tje) bezig met muziek. Of het nou om muziekvideo’s,  DVD’s of het bespelen van een schuiftrompet ging, met muziek bezig zijn zat de toenmalige kleine Jan van Woudenberg gewoon in de genen.

Jan komt uit een echt Horeca gezin. Moeder heeft met haar familie een goed lopende Griekse broodjeszaak, terwijl de vader van Jan, Johan met zijn broer Jan een zeer succesvol café runnen. Beide zaken zijn gevestigd in de binnenstad van IJsselstein.

Zijn ouders maar ook vrienden om hem heen zagen al vrij snel dat Jan over een muzikaal talent beschikt. Nadat Jan zijn kunsten als DJ tentoon spreidde, kwam hij erachter dat hij ook heel verdienstelijk kon zingen, Jan is vanaf dat moment zich ook gaan toeleggen op zijn zangtalent en heeft aansluiting gevonden bij een geweldige zangdocent, Kees Taal.

Kees Taal heeft al menig succesvolle Nederlandse zangers bij zijn “ voice” trainingen gehad. Kees zorgt ervoor dat je de muziek zo laat klinken zoals je dat als zanger in je hoofd hebt. Kees zorgt ervoor dat je als zanger het stuur in handen hebt van je eigen instrument.

Kees geeft onder andere zangles aan René Froger, Karin Bloemen, Monique en Suzanne Klemann, Ben Saunders en Birgit Schuurman. Deze voorgangers mogen er trots op zijn dat onze eigen Jan van Woudenberg hieraan toegevoegd is.

Voor Jan was het in het begin relatief makkelijk zijn zangkunsten met anderen te delen, immers zijn “ thuis podium” is Café de Punt in IJsselstein.

Inmiddels heeft Jan daar een ontelbaar aantal optredens op diverse locaties door het hele land aan toegevoegd. Binnenkort gaat Jan zijn eerste echte “ eigen” nummer vol trots aan het publiek presenteren, alweer een mooie stap in de goede richting.

Jan krijgt van zijn ouders alle ruimte om zich verder als zanger te ontwikkelen.  Jan zijn eigen ambities reiken tot in het oneindige. Bescheiden als hij is ziet hij zichzelf op termijn optreden bij de Toppers of De Vrienden van Amstel live.

Crazy Jam band = one after 909 a tribute to the Beatles.  Gegarandeerd een feest op top niveau  een super cover band met alles van de golden oldies, alles van nu tot en met ( !) de Dijk. Kijk hier een stukje terug van een optreden in de Stee in IJsselstein

o ja kaarten bestel je hier

Wij zijn een coverband uit de omgeving Utrecht. We proberen zoveel mogelijk plezier te beleven met het spelen van bekende, lekkere, swingende blues, rock of populaire muziek.

Geef een reactie