3bier.nl

Dutch Hardly Rideables 2015 & open dag HDC utreg

IMG_20150627_233055

Dutch Hardly Ridables 2015 burn out

ZaterdOp dag 27 06 2015 op tijd zijn we op stap gegaan (1400 uur) naar de Dutch Hardly Rideables op de Highlands in IJsselstein. Uiteraard veel te vroeg want het feest begint pas ’s avonds. Maar toch ff een rondje gelopen en kennis gemaakt met de gasten op de “camping” leuke tatoeages gezien 😉 en vooral weer veel nieuwe leuke en
aparte mensen leren kennen. Na even rondhangen zijn we naar de buren gegaan van de Harley Davidson club Utreg die hadden even verderop (of terug maar net waar je vandaan komt) de de straat.

20150628024902 (1)

HDC Utreg open dag 2015

De Harley Davidson club Utreg open dag: veel volk een leuk speelkussen voor de kids, kraampjes met leuke handel en ook de catering was (uiteraard) goed geregeld. Dol dwaze band die echt alle verzoekjes op professionele wijze naast zich neerlegde en gewoon lekker verder knallen.

Na een paar uurtjes weer teug naar de Highlands en daar eens nog een paar uurtjes de bloemmetjes buiten gezet na de break meer foto’s en filmpjes.

Op de Highlands later op de avond zijn er nog wat uitdagingen aangegaan

 

 

 

 

[embedplusvideo height=”350″ width=”400″ editlink=”http://bit.ly/1GFjbBd” standard=”http://www.youtube.com/v/qeKQqmWtajk?fs=1″ vars=”ytid=qeKQqmWtajk&width=400&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4237″ /]

en veel benkenden tegengekomen. Nieuwe mensen leren kennen en we zijn getuige geweest van een huwelijk dat (als ik het goed begrepen heb voor de 6e keer is bevestigd)

[embedplusvideo height=”350″ width=”400″ editlink=”http://bit.ly/1GFjn3d” standard=”http://www.youtube.com/v/V1RLsevFfaQ?fs=1″ vars=”ytid=V1RLsevFfaQ&width=400&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9953″ /]

kortom een geweldige dag waar we lekker zijn wezen feesten, Highlands, HDC utreg en natuurlijk de dutch hardly rideables bedankt voor de gastvrijheid.

Geef een reactie