3bier.nl

One After 909 Jam Sessie Highlands IJsselstein

one after 909 crew

Zaterdag 16 januari 2016 op een super avond geweest in de Higlands in IJsselstein. De Beatles tribute band “one after 909” heeft één keer per jaar een jam sessie in de Highlands waar ze gewoon alles spelen variërend van de Stones(!)  en elvis tot en met Doe maar. De opbrengsten van deze avond zijn volledig voor de Highlands in ruil voor het gebruik van de faciliteiten  het hele jaar door.
In het voorprogramma een super optreden van de vroegere Caverns: lekkere blues in stijl, de lead zanger Ad Korver  (broer van Robbie korver één van de leden van One After 909). Super om te zien wat een plezier voor muziek er in deze mannen zit!

De locatie natuurlijk altijd goed, lekker wat mensen binnen en drank voor een redelijke prijs combineer dat met een fantastische Jam sessie en je hebt een super avond. Op een goed moment was er ook een man in het publiek die een liedje van de Stones aanvroeg en het zelf heeft gezongen op het podium!

onder nog een paar foto’s en filmpjes, we zijn er volgend jaar zeker weer!

Deze diashow vereist JavaScript.

 

4 comments for “One After 909 Jam Sessie Highlands IJsselstein

 1. januari 17, 2016 at 2:31 pm

  Het is niet Caverens maar Caverns

 2. Diederick Rebel
  januari 17, 2016 at 3:17 pm

  Wij van One After 909 doen dit repertoire af en toe onder de naam Crazy Jamband. We doen dat met veel plezier dankzij jullie fijne reacties. Bedankt voor het leuke verhaal hierboven.

 3. johnyquick
  januari 17, 2016 at 4:38 pm

  weer wat geleerd 😉

 4. johnyquick
  januari 17, 2016 at 4:39 pm

  ik ga het meteen aanpassen komt helemaal goed, bedankt voor de input!

Geef een reactie