3bier.nl

biertapverhuurijsselstein.nl

android-icon-192x192Een tap en bier nodig? Ga dan naar biertapverhuurijsselstein.nl alles om van uw feest een succes te maken van biertap met het bijbehorende bier tot sta en buffet tafels, wijn en natuurlijk champagne. De tap installaties zijn vol automatisch: u hoeft dus niets in te stellen. Bestellen is snel en eenvoudig; u vult de datum van uw feest en biertapverhuurijsselstein.nl zorgt dat alles in één keer voor u klaarstaat.

U rekent pas af als u de spullen af komt halen, heeft u te veel besteld? Geen probleem u maakt gewoon gebruik van de unieke retour service: alles wat u overheeft kunt u retour geven. Uiteraard ongeopend en als het fusten zijn met het zegel er nog op (let op de voorwaarden). Uw bestelling is definitief nadat u een bevestiging heeft ontvangen. Biertapverhuurijsselstein.nl is een initiatief van slijterij Pinot dé enige echte slijterij van IJsselstein.

Een veelgestelde vraag bij biertapverhuurijsselstein.nl is hoeveel biertjes je uit een fust haalt

Dit hangt logischerwijs van een aantal zaken af, zoals het aantal gasten en hoeveel deze gasten gemiddeld drinken, wat natuurlijk bij ieder feest verschillend is. Om een goede inschatting te helpen maken, hebben we daarom de volgende lijst opgesteld:

  1. Hoeveel bierdrinkers zijn er op het feest aanwezig?
  2. Hoeveel glazen bier drinkt de gemiddelde bierdrinker op het feest?
  3. komen de mannen van 3bier.nl want dit heeft invloed op het gemiddelde, zo niet waarom heeft u ze niet uitgenodigd?
  4. Hoeveel glazen gaan er uit een liter bier? Dit hangt af van de grootte van het glas. Fluitjes zijn 0,2 liter (dus 5 glazen per liter bier), vaasjes zijn 0,25 liter (dus 4 glazen per liter bier).

Door de aantallen van punt 1 en punt 2 met elkaar te vermenigvuldigen, en vervolgens door het aantal glazen per liter (punt 3) te delen, weet je ongeveer hoeveel liter bier er zal worden gedronken, waarna je kunt bepalen hoeveel fusten je nodig hebt. Een voorbeeld:

Je bent jarig en nodigt 50 mensen uit om het te  vieren. Je verwacht dat er 25 bierdrinkers zullen zijn (punt 1). Je vrienden zijn niet vies van een biertje, dus je schat de gemiddelde bierconsumptie op  8 biertjes per persoon (punt 2). Het bier wordt gedronken uit glazen van 0,2 liter, waardoor je dus 5 glazen kunt schenken van 1 liter bier (punt 3). De hoeveelheid bier die je nodig hebt is dus:

25 bierdrinkers x gemiddeld 8 glazen bier = 200 glazen bier. Je haalt 5 glazen uit 1 liter bier, dus voor 200 glazen heb je 200 : 5 = 40 liter bier nodig.

Geen zin om dit allemaal uit te rekenen? Extra veel bestellen kan altijd. Wat niet open gaat, hoef je ook niet te betalen! zie onze retour policy!

Maar ………………je zit natuurlijk altijd met een beetje tap verlies en dat is afhankelijk van een aantal factoren:

  1. de barman (of vrouw): is je je zoon/dochter/nichtje/zwager de tapkoning van de avond hou dan rekening met een wat groter verlies
  2. gebruik je een volautomatische tap zoals de cooltap dan is je verlies door instellingen beperkt. Alles gaat automatisch, nergens aankomen en vooral niet aan de co2 cilinder zitten: die zit goed je kunt er niets aan veranderen dus laat dat ding met rust.
  3. Gebruik je een tap waar de instellingen voor de co2 aangepast kunnen worden: volg de gebruiksaanwijzing, vreemd genoeg klopt deze namelijk. Volg de gebruiks- aanwijzing en negeer iedereen die het beter weet (die hebben al een paar bietjes op en zitten normaal gesproken aan de andere kant ban de bar)
  4. test ruim voor je feest gaat beginnen de tap. dan kunnen we (wellicht) nog helpen, als het feest aan de gang is en het blijkt niet te werken dan ben je te laat. Wij hebben ook een leven en we willen best helpen maar binnen redelijke grenzen.
  5. in de meeste gevallen is het verstandiger om meer kleine fusten te bestellen (als je er een overhoud dan kan je die gewoon terug brengen, mits het zegel niet verbroken is (zegel verbroken = gekocht)

 

Geef een reactie