3bier.nl

Wijn, whisky en port proeverij bij slijterij Pinot

Ook dit jaar weer heeft slijterij Pinot uit IJsselstein weer een aantal proeverijen georganiseerd 28 11 2015 is er een leuke port proeverij:

Wij nodigen u van harte uit op onze Portavond. Op deze avond maakt u kennis met de portstreek en de verschillende soorten port die daar vandaan komen. Tevens proeft u de verschillende port soorten met de bijpassende gerechten. Deze avond wordt begeleid door André van Doorenmalen Vinoloog van de wijnacademie en eigenaar van Slijterij en Wijnhandel Pinot U bent van harte welkom op Zaterdag 28 November vanaf 19:30. De proeverij start om 20:00 en zal ongeveer 2 uur duren.
Locatie: De Deel, Panoven 10 3401RA IJsselstein

Maar ook dit jaar weer een fantastische Whiskey proeverij (wij zijn er bij en dat is prima)

Wij nodigen u van harte uit op onze Whisky Nosing and Tasting* Op deze avond maakt u kennis met de verschillende zeldzame Single Malt whisky’s. Deze whisky’s zijn uniek in smaak en beperkt leverbaar. Onder deskundige begeleiding van Whisky kenner Tony van Rooijen, proeft u deze unieke whisky’s. Dit allemaal onder het
genot van bijpassende hapjes. U bent van harte welkom op Donderdag 3 December vanaf 19:30u. De proeverij start om 20:00u en zal ongeveer 2 uur duren.
Locatie: De Deel, Panoven 10 3401RA ljsselstein

Kaarten besteld u hier meer informatie vindt u daar

whiskyproeverij2-2015web

Geef een reactie